×
×

خودرو های شوتی در توقیف پلیس فیروزاباد

  • کد نوشته: 14565
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
  • 7 بازدید
  • ۰
  • فرمانده انتظامی فیروزآباد از توقیف 6 خودروی شوتی خبر داد که حامل کالا با ارزش 19 میلیارد ریال بود.
    خودرو های شوتی در توقیف پلیس فیروزاباد
  • سرهنگ “ابوالحسن مزارعی” بیان کرد: در راستای طرح امنیت محله محور و برخورد با خودرو‌های شوتی، مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی حین کنترل خودرو‌های عبوری ۶ دستگاه خودروی سواری شوتی را شناسایی و با اقدامات فنی آنها را متوقف کردند.

    وی افزود: پس از بازرسی از این خودروها، ۷ هزار و ۸۹۰ ثوب انواع پوشاک، ۳۰ حلقه لاستیک، ۳ دستگاه ظرفشویی و یک دستگاه تلویزیون، ۳۴ تخته روفرشی و پتو و ۲۳ راس گوسفند فاقد مجوز حمل کشف شد.

    این مقام انتظامی با بیان اینکه ارزش کالا‌های مکشوفه بنا بر اعلام کارشناسان، ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال ارزیابی شده است، اظهار داشت: در این خصوص ۶ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *