۲۱آبان,۱۴۰۳ | ۹:۱۴ ق.ظ
696
12
بدون دیدگاه
لطفا کمی منتظر بمانید ...
سر تیتر خبرها
۲۱آبان,۱۴۰۳ | ۹:۱۴ ق.ظ
696
12
بدون دیدگاه
یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در شهر فیروزآباد، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد پلمب شد.
به گزارش فیروزنا علی یار ترابی، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با اعلام این خبر گفت: در راستای حفظ سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی شهروندان، این کارگاه غیرمجاز که به صورت غیر بهداشتی اقدام به تولید سوسیس و همبرگر میکرد، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی و همراهی عوامل انتظامی و کارشناس حقوقی شبکه پلمب و پرونده افراد خاطی جهت سیر مراحل قانونی به دادستانی ارسال شد.
وی افزود: “در این کارگاه، تجهیزات و مواد اولیه غیربهداشتی برای فرآوری و تولید غیرمجاز محصولات گوشتی کشف و ضبط گردید.”
ترابی با اشاره به عدم رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای لازم در این مکان تأکید کرد: فعالیتهای این چنینی تهدیدی جدی برای سلامت عمومی جامعه محسوب میشود.
وی بر اهمیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: به طور مستمر به رصد و بررسی واحدهای تولیدی ادامه خواهند داد تا سلامت جامعه حفظ شود.
کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه تولید و یا فرآوری غیرمجاز مواد غذایی، به سرعت با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا به بهداشت منطقه اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم برای برخورد با متخلفان صورت پذیرد.