لطفا کمی منتظر بمانید ...

×
Generic selectors
Exact matches only
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
Post Type Selectors

سر تیتر خبرها

صفحه اصلی › › کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در فیروزآباد پلمب شد

۲۱آبان,۱۴۰۳ | ۹:۱۴ ق.ظ

696

12

بدون دیدگاه

کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در فیروزآباد پلمب شد

یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در شهر فیروزآباد، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد پلمب شد.

به گزارش فیروزنا علی یار ترابی، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با اعلام این خبر گفت: در راستای حفظ سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی شهروندان، این کارگاه غیرمجاز که به صورت غیر بهداشتی اقدام به تولید سوسیس و همبرگر می‌کرد، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی و همراهی عوامل انتظامی و کارشناس حقوقی شبکه پلمب و پرونده افراد خاطی جهت سیر مراحل قانونی به دادستانی ارسال شد.

وی افزود: “در این کارگاه، تجهیزات و مواد اولیه غیربهداشتی برای فرآوری و تولید غیرمجاز محصولات گوشتی کشف و ضبط گردید.”

ترابی با اشاره به عدم رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای لازم در این مکان تأکید کرد: فعالیت‌های این چنینی تهدیدی جدی برای سلامت عمومی جامعه محسوب می‌شود.

وی بر اهمیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: به طور مستمر به رصد و بررسی واحدهای تولیدی ادامه خواهند داد تا سلامت جامعه حفظ شود.

کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه تولید و یا فرآوری غیرمجاز مواد غذایی، به سرعت با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا به بهداشت منطقه اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم برای برخورد با متخلفان صورت پذیرد.

انتهای پیام/

https://firouzna.ir?/p=696